Gőzerővel tüntetik el a jégverés nyomait

2017 jún 22
Megosztás
takarítás Kecskemét főterén

A Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. a rendkívüli időjárási körülmények következtében a viharos szél által letört, a város közterületeit elborító nagy mennyiségű növényi nyesedék (ágak, lomb) mielőbbi összegyűjtése érdekében valamennyi egyéb, erre a hétre tervezett munkáit felfüggesztette, és teljes gépi és személyi kapacitásával a takarításon dolgozik.

A takarítási munkákat – együttműködve a Kecskeméti Foglalkoztatási Nonprofit Kft.-vel - városrészekre bontva végezzük és törekszünk azok lehető leggyorsabb befejezésére - mondta Boros Gábor a Városüzemeltetési Nonprofit kft. ügyvezetője. Hozzátette: kérjük, hogy amennyiben lehetőségük van, úgy a szűk lakókörnyezetükben a rend helyreállításában és a takarításban legyenek segítségünkre. A lakosság részéről a rendrakásban, kárelhárításban érkező valamennyi segítséget előre is köszönjük.

Hangsúlyozta: a fentiekre tekintettel kérjük a lakosság szíves megértését és türelmét.

Megtudtuk: a katasztrófavédelem munkatársai a vihart követően csak nem 100 kárelhárítási riasztást kaptak a város területére. Személyi sérülés nem történt.