A rászorulóknak tűzifát vesznek a a bevételből

2017 okt 5
Megosztás
Keserű aszú

A Védőháló Karitatív Egyesület és a Hírös Gasztroszínház együtt szervez jótékonysági rendezvényt, hogy a mélyszegénységben élőknek tudjunk a zimankós télre tűzifát adományozni. Csatlakozik még a jó ügyhöz a Koch Borház és az NPK Charlois Farm is.

Dresscode: Felkészülve a 18-20 C-os időre, kérünk mindenkit, hogy meleg ruhában érkezzen. Mi gondoskodunk az udvar lefedéséről és a kényelmes ülőhelyekről. :)

A darabról:

A nosztalgikus első fellángolás és a vulkánként fortyogó nagy szerelem csodái után mi lesz velünk? Megmaradunk egymásnak s szépen leülepedünk, mint vulkanikus hamu az egykor virágzó tájra. Nagy kortyokban gurítjuk le torkunkon a kezdetben mézédes, mára keserűvé vált aszút. Így kell ennek lennie? Derítsük ki együtt. A nyomozáshoz Bata Éva színművésznőt és Bárnai Péter színművészt hívtuk segítségül. 

Szereplők:

Bata Éva - Bárnai Péter

Konzulens:

Tóth Ákos Károly

Rendezte:

Sárosi Gábor 

Időpont: 2017. 10. 07., 17 óra.

Helyszín: Védőháló Karitatív Egyesület, 

Kecskemét, Zápolya János utca 8.

Az 5 tételből álló Koch borkóstoló, az NPK Farm hidegtálja, valamint a színházjegy ára: 5.900 Ft

A befolyó bevételből a rászorulóknak téli tűzifát biztosítunk, hiszen ez a családoknak hatalmas gondot okoz. Aki a napi szükségleteit jó időben is alig tudja fedezni, különösen kiszolgáltatott a téli hidegben.

A jegyek megvásárolhatók a helyszínen, illetve a következő elérhetőségeken foglalhatók: +36 30 646 0477, 

info@hirosgasztroszinhaz.hu, Védőháló Karitatív Egyesület és Adománybolt Facebook oldalán keresztül.