Szekszárdon az év sportolója lett Gereben Lívia

2020 feb 4
Megosztás

Múlt héten tartották Szekszárdon a Babits Mihály Kulturális Központban azt az ünnepséget, melyen átadták a „Szekszárd Büszkesége 2019” kitüntető címet. Ezt olyan sportolók és edzők, művészeti, kulturális, tudományos területen maradandót alkotók kapják évről évre, akik kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárulnak a város jó hírének erősítéséhez.

A „Szekszárd Sportolója 2019.” díjat a KSC Szekszárd játékosa Gereben Lívia kapta, aki betegsége miatt nem tudott megjelenni az ünnepségen. Ács Rezső, polgármester személyesen kereste fel és adta át az elismerést. Az erről készült felvételt hétfőn mutatta be az M4 Sport kosárlabda magazinja. Ez a linken elérhető videón az 50. perctől IDE KATTINTVA nézhető meg.

“Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése úgy döntött, hogy 2019-ben “Szekszárd Sportolója” Gereben Lívia lett. Ezzel is erőt adva, sugározva a küzdelemhez, amelyet megvívsz. Várunk szeretettel vissza. A város közösségének erős tagja vagy és szeret téged Szekszárd. Ezzel a díjjal is azt szerette volna közvetíteni a város, hogy mielőbbi gyógyulást kíván.”  – fogalmazott Ács Rezső, polgármester.

“Nagyon szépen köszönöm ezt a díjat. Nagyon megtisztelő. Szekszárd városának, a közösségnek köszönöm a rengeteg támogatást. Mindenkinek sérülésmentes további sportsikereket szeretnék kívánni és azt, hogy ugyanígy küzdjetek a pályán, ahogy én küzdöttem ezzel a betegséggel.” – adta át üzenetét Gereben Lívia.

Gereben Lívia mellett díjazták a múlt heti eseményen Harsányi Máriát, aki a „Szekszárd Edzője 2019.” elismerést vehette át, miután a KSC Szekszárd kadett csapatát országos bajnoki címre vezette.