Kádár kiszállt a kecskeméti röplabdából

2014 szep 7
Megosztás
Hugyecz Zoltán röplabdaklub tulajdonos

Bár Hugyecz Zoltán polgármesteri kampányának közepén nem jött jól, hogy tulajdonos-partnere kiszállt a röplabdából, ő ennek ellenére az igéretéhez híven támogatja tovább a csapatot. 

 

Pénteken este tartotta évnyitó vacsoráját a GORTER KRC férfi röplabdacsapata. A tavalyi bajnok és kupagyőztes idén is első akar lenni. Most annyival nehezebb lesz, hogy az ellenfelek is erősödtek a múlt év óta, a klub másik tulajdonosa, Kádár László pedig kiszállt a sportból, a tulajdonrészét Hugyecz Zoltán vásárolta meg. Az új felállásnak új logó is dukál, amelyet két fogás között mutattak be.

Hugyecz Zoltán tulajdonos örömét fejezte ki, hogy sikerült megerősíteni a keretet, s bízik benne, hogy a tavalyi sikereket meg tudja ismételni a hírös városi csapat. Hozzátette, hogy a nemzetközi kupaporondon is szeretnék megmutatni, hogy nem hiába lettek bajnokok és kupagyőztesek. Elmondta: a klub stabil anyagi háttérrel vág neki a kihívásokkal teli következő évnek, így már csak a szakembereken és a játékosokon múlik, hogy fel tudnak-e nőni a kitűzött feladatokhoz.

Élesben először a bajnokságban szeptember 27-én, a Pénzügyőr ellen kezd a csapat. A nemzetközi kupameccs pedig november 5-én, a Dinamo Bukarest ellen lesz.

Megkérdeztük Hugyecz Zoltánt, hogy üzlettársa azért száll-e ki a röplabdából, mert üzleti kockázatot jelentett számára, hogy Hugyecz polgármesterjelölt lett Kecskeméten?

A tulajdonos azt mondta, nem, nincs ilyenről szó, Kádár László már a bajnokság végén is említette, hogy nem akarja tovább vinni a röplabdát.