Okoskapszula a kecskeméti CAMPUSON

2024 már 20
Megosztás

Digitális zónát alakítottak ki a KEDO Zrt. fenntartásában működő kecskeméti CAMPUS aulájában.

Az MBH Bank által üzemeltett okoskapszulában személyes ügyfélszolgálati jelenlét nélkül, biztonságosan és kényelmesen lehet banki ügyeket intézni. Ez az új innovatív megoldás tovább növeli a CAMPUS látogatottságát és mindazon elképzeléseket, hogy a CAMPUS, nem csak egyetem, látványosság, hanem közösségi tér is.

Ezek a zónák egyrészt a fiatalokat, másrészt az egyetemen dolgozókat célozza meg, hisz ők a legnyitottabbak a az újra és az innovációra, a különböző digitális megoldásokra.

A kecskeméti egyetemről elmondható, hogy élen jár az innovációban - indokolta Ginzer Ildikó, az MBH sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese azt, hogy miért esett a választásuk Kecskemétre.

Az átadó eseményen elhangzott, nemcsak Magyarországon, hanem Európában is kevesebb, mint egy tucat van ezekből a digitális helyiségekből. Nagy Zoltán, a Neumann János Egyetem elnök–vezérigazgatója köszöntőjében hangsúlyozta: ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a hallgatók könnyen tudjanak számlát nyitni vagy éppen pénzügyeiket elintézni, bővítve ezzel az intézmény szolgáltatásait.